top of page

Vrei să recrutezi tineri internaționali pentru afacerea ta?

accelerate_logo-05.png

Ne străduim să contribuim la creșterea companiilor din România prin programul Accelerate care adaugă un diferențial competitiv prin accesul la o rețea de talente internaționale. 

Avantaje Competitive

Perspectivă

Internaţională

 

 

 

Proiectul Accelerate Romania aduce în compania ta tineri internaționali, amplificând diversitatea de idei și abordări. O perspectivă globală îmbogățește strategiile și inovațiile, asigurând adaptabilitate și competitivitate pe piețele locale şi internaționale.

Cultură dinamică

şi energetică

 

 

 

Integrarea tinerilor internaționali prin acest proiect alimentează o cultură organizațională vibrantă și energică. Schimbul constant de idei și experiențe generează un mediu de lucru stimulativ și motivant, promovând creativitatea și colaborarea interculturală.

Suport logistic

 

AIESEC oferă suport logistic companiilor partenere în aducerea tinerilor internaționali, gestionând procesul de obținere a vizelor și asigurând respectarea documentației și a legalității. Pe durata experienței, ne implicăm activ în crearea unei experiențe de calitate pentru participanți, oferindu-le sprijin și ajutor în adaptarea lor prin programe de mentorat și activități de implicare.

Acces la o bază  globală de talente

 

 

 

 

Compania ta are acces la o bază vastă de talente internaționale alături de AIESEC. Atrăgând tineri talentați din diverse colțuri ale lumii, te poziționezi pentru succes într-o economie globalizată, beneficiind de abilități și cunoștințe variate.

Recrutare eficientă

 

 

 

Implicarea în acest proiect oferă o modalitate eficientă de recrutare a tinerilor. AIESEC facilitează procesul de selecție și integrare a candidaților potriviți, reducând timpul și resursele necesare pentru a găsi și angaja persoanele potrivite pentru compania ta.

0

experinţe facilitate în ultimii 5 ani

200+

de naţionalităţi diferite aduse în companiile din România în ultimii 5 ani

parteneri în proiectul Accelerate Romania

200+

GTA LOGO COLOR_edited.png

Contribuie la misiunea AIESEC!

Tinerii se înscriu pe platforma noastră pentru a se dezvolta profesional într-un mediu care îi scoate din zona de confort şi pentru a-și dezvolta capacitățile de leadership. Astfel, atunci când atragi talente prin intermediul AIESEC, nu doar angajezi un candidat, ci contribui și la misiunea noastră de a dezvolta mai mulți lideri din întreaga lume.

Ce fel de profile puteţi avea în companie?

18.png
19_edited.jpg
22.png
23_edited.jpg
16.png
17_edited.jpg
20.png
21_edited.jpg
14.png
15_edited.jpg
IT.png
IT (1)_edited.jpg

Programul Accelerate pentru Business-uri în 5 paşi:

01.

Înscriere

02.

Meeting

03.

Consolidarea Parteneriatului

04.

Alegerea Candidaţilor

05.

Procesul logistic

Accesaţi formularul de înscriere:

Încă nu sunteţi sigur? Vedeţi câteva testimoniale
de la internii şi partnerii noştri:

Parteneri

bottom of page