top of page

Despre noi

AIESEC in Romania a fost înființat in 1990, astfel fiind primul ONG de tineri din România. De atunci activăm potențialul tinerilor prin dezvoltarea calităților de lider prin experiențe practice, ghidaţi de viziunea noastră globală - We strive to achieve peace and fulfillment of humankind’s potential by activating leadership qualities in young people through practical learning in challenging environments.

Este responsabilitatea fiecărui tânăr să joace un rol pozitiv în modelarea viitorului planetei noastre. Credem că fiecare tânăr merită șansa și instrumentele necesare pentru a-și îndeplini potențialul. Oferim tinerilor experiențe globale, practice și autodeterminate. Îi ajutăm să descopere lumea, să facă o adevărată diferență și să descopere ce contează cu adevărat pentru ei.

AIESEC-Human-Blue.jpg

1948

AIESEC a fost fondat

AIESEC a fost înființat în 1948, după Al Doilea Război Mondial, când șapte tineri din șapte țări au avut visul de a construi înțelegere interculturală între națiuni. Ei sperau să schimbe lumea, cu fiecare om care avea să li se alăture.

2010

AIESEC a atins 10.000 de schimburi internaţionale

În 2010, AIESEC a depășit pentru prima dată pragul de 10.000 de experiențe livrate într-un singur an. Până în prezent, au fost oferite peste 230.000 de experiențe, toate facilitate de tineri pentru tineri.

Image by Rock Staar
DhQdaiiW0AAwroB_edited.jpg
61dd97df666accf8ed3fa01b_1948.webp

1990

AIESEC în România a fost fondat

AIESEC în România a fost fondat de către Dl. Wolfgang Klaar. Acesta era parte din AIESEC în Austria şi responsabil de dezvoltarea altor filiale europene când a decis să facă primul pas spre a deschide AIESEC în România. 3 ani mai târziu aveau să se întâmple şi primele două schimburi internaţionale.

4926618901_fe1727147a_c_edited.jpg

2015

AIESEC a adoptat Obiectivele de Dezvoltare Durabilă de la ONU

În 2015, liderii tineri ai AIESEC din 126 de țări și teritorii, în colaborare cu Biroul Emisarului Secretarului General al Națiunilor Unite pentru Tineret, s-au adunat la Sediu pentru a promova și a încuraja participarea tinerilor în implementarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (SDG-uri). Relevanța și contribuția AIESEC sunt mai clare ca niciodată.

bottom of page